Web Design

Multiple functionalitati la preturi accesibile

Realizare site web

Venim in sprijinul celor care vor sa isi promoveze afacerea pe internet, oferind servicii de realizare, intretinere si promovare web pentru orice tip de site. (site de prezentare, magazin online, blog, forum)

Deoarece prima impresie conteaza mai mult ca niciodata, atunci cand e vorba de imaginea companiei dumneavoastra, pagina web trebuie sa reflecte cat mai corect natura afacerii pe care o conduceti.

Majoritatea companiilor detin un site web insa cele mai multe dintre aceste site-uri nu aduc beneficii. Acest fapt se datoreaza in general proastei organizari a site-ului, folosirii unor mijloace de programare depasite, lipsei de promovare. Financiar vorbind, site-ul web este o investitie care trebuie sa-si dovedeasca profitabilitatea aducand în timp un spor de venituri companiei tale.

De ce nu oferim pachete predefinite?
Serviciile oferite de noi sunt personalizate, fiecare client este unic si are propriile nevoi dar si o imagine caracteristica. Cere oferta personalizata pentru site-ul tau 

Cateva elemente de baza pentru un site bine facut si dupa care ne ghidam:
design atractiv si modern
design responsive
continutul sa fie prezentat foarte clar
paginile site-ului sa fie usor de vizualitat de catre vizitator
butoane clare si inteligent amplasate
posibilitate rapida de a completa un formular/cere de oferta
incarcarea rapida a site-ului
paginile site-ului sa nu prezinte erori de programare

Succesul site-ului dumneavoastra, pe internet, consta atat in design-ul acestuia cat si in optimizarea factorilor care influenteaza pozitionarea in motorul de cautare.

Precum un agent de vanzari, site-ul trebuie sa arate profesional, ingrijit si sa ofere incredere.
Site-ul este un agent de vanzari disponibil non-stop!


Solicita oferta personalizata pentru proiectul tau!
© 2018 Web Design Constanta | Realizare site-uri web | Magazine online | Promovare web | Campanii Google AdWords | Campanii Facebook Ads

Search